Konsultointi

Palvelumme keskittyy tarjoamaan apua ja neuvontaa sähköasennuksiin, suunnitteluun sekä sähköalan yritysten ja yksityishenkilöiden kysymyksiin. Konsultoimme myös rakennuttajia mahdollisten saneerausprojektien ym. toteuttamisesta.


Konsultointi voi säästää pitkän pennin, kun asiantuntija käy katsomassa kohdetta etukäteen ja huomaa heti seikat, jotka on otettava projektin aikana huomioon. Jos projektiin lähdetään ”takki auki” voi pahimmassa tapauksessa tulla eteen sellaisia yllätyksiä, jotka olisi voitu parhaimmillaan tunnin konsultoinnilla ottaa aiemmin huomioon ja välttyä lisäkustannuksilta.

Olemme valmiita neuvomaan ja auttamaan sähkötekniikkaan liittyvissä haasteissanne!

Ota rohkeasti suoraan yhteyttä asiantunteviin sähkösuunnittelijoihimme.

Työskentelemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tarjotaksemme heille parhaan mahdollisen lopputuloksen ja varmistamme, että sähköasennukset täyttävät kaikki turvallisuus- ja laatuvaatimukset.

Olemme valmiita neuvomaan ja auttamaan sähkötekniikkaan liittyvissä ongelmissanne.
Jos tarvitset apua sähköasennuksiin tai muihin sähkötekniikkaan liittyviin kysymyksiin, ota rohkeasti suoraan yhteyttä asiantunteviin sähkösuunnittelijoihimme. Teemme parhaamme auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Soita ja kerromme mielellään lisää

Katso myös muut palvelut

Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu on tärkeä osa arkkitehtuuria ja sisustusta, ja se vaikuttaa merkittävästi tilan tunnelmaan ja toimivuuteen. Valaistuksen tarkoitus on luoda miellyttävä ja toimiva ympäristö, ja tähän kuuluu sekä visuaalinen ilme että toiminnalliset tarpeet.

Sähkösuunnittelu

Tervetuloa sähkösuunnittelutoimistomme sähkösuunnittelupalveluun! Tarjoamme laadukkaita sähkösuunnittelupalveluja kaiken kokoisille rakennusprojekteille.

Sähköauton latausasemat

Sähkösuunnittelutoimistomme tarjoaa palvelua sähköajoneuvojen latauksen suunnitteluun. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköajoneuvojen latauksen järjestelmät niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin.

Kuntokartoitukset

Sähköisiä vikoja ei välttämättä aina näe silmämääräisesti, ja niistä saattaa aiheutua pahimmillaan kalliitakin vaurioita, ellei niitä korjata ajoissa. Vanhoissa rakennuksissa voi olla monenlaisia heikkoja kohtia sähköjen osalta ilman, että niistä edes tiedetään ennen kuin on liian myöhäistä.

Ollaan yhteyksissä.

On tarpeesi sitten uudisrakennuksen sähkösuunnittelu, sähkösaneeraus tai sähköauton latauspisteen sähkökartoitus tai muut sähkösuunnittelutyöt, autamme alusta alkaen konsultoimalla etukäteen hankesuunnitteluvaiheesta lähtien. Varmistamme tarjouksen valmistelun ja työmaakäyntien avulla sen, että raha ei kulu vajavaisen suunnittelun tai alokasmaisten virheiden takia lisäinvestointeihin.

Ville Kuusisaari

Sähkösuunnittelija

Teemu Alatalo

Sähkösuunnittelija