Sähkösuunnittelu

Tervetuloa sähkösuunnittelutoimistomme sähkösuunnittelupalveluun! Tarjoamme laadukkaita sähkösuunnittelupalveluja kaiken kokoisille rakennusprojekteille.
Tarjoamme seuraavat sähkösuunnittelupalvelut:

• Sähkösuunnittelu uudiskohteissa ja peruskorjauskohteissa
• Sähkösuunnittelu teollisuusrakennuksiin
• Sähkösuunnittelu julkisivuremontteihin

• Älykkäät monihuone äänentoistojärjestelmät
• Sisävalaistussuunnittelu
• Aluevalaistussuunnittelu
• Sähkösuunnittelu sähköturvallisuuteen liittyvissä asioissa
• Sähkösuunnittelu älykotiin
• Pienimuotoiset automaatiosovellukset
• Sähköautonlatauspisteiden toteutussuunnittelu sekä asennus

Jos ei edellä mainituista palveluista tunnu löytyvän palvelua, joka vastaisi juuri sinun tarpeitasi, ota yhteyttä!

Jo tunnin konsultoinnilla voit saada merkittävää etua hankkeesi suunnitteluun

Meidän ammattitaitoiset sähkösuunnittelijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua projektisi jokaisessa vaiheessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous tai lisätietoja palveluistamme. Toivotamme sinulle onnistuneita projekteja!

Soita ja kerromme mielellään lisää

Katso myös muut palvelut

Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu on tärkeä osa arkkitehtuuria ja sisustusta, ja se vaikuttaa merkittävästi tilan tunnelmaan ja toimivuuteen. Valaistuksen tarkoitus on luoda miellyttävä ja toimiva ympäristö, ja tähän kuuluu sekä visuaalinen ilme että toiminnalliset tarpeet.

Kuntokartoitukset

Sähköisiä vikoja ei välttämättä aina näe silmämääräisesti, ja niistä saattaa aiheutua pahimmillaan kalliitakin vaurioita, ellei niitä korjata ajoissa. Vanhoissa rakennuksissa voi olla monenlaisia heikkoja kohtia sähköjen osalta ilman, että niistä edes tiedetään ennen kuin on liian myöhäistä.

Sähköauton latausasemat

Sähkösuunnittelutoimistomme tarjoaa palvelua sähköajoneuvojen latauksen suunnitteluun. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköajoneuvojen latauksen järjestelmät niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin.

Konsultointi

Palvelumme keskittyy tarjoamaan apua ja neuvontaa sähköasennuksiin, suunnitteluun sekä sähköalan yritysten ja yksityishenkilöiden kysymyksiin. Konsultoimme myös rakennuttajia mahdollisten saneerausprojektien ym. toteuttamisesta.

Ollaan yhteyksissä.

On tarpeesi sitten uudisrakennuksen sähkösuunnittelu, sähkösaneeraus tai sähköauton latauspisteen sähkökartoitus tai muut sähkösuunnittelutyöt, autamme alusta alkaen konsultoimalla etukäteen hankesuunnitteluvaiheesta lähtien. Varmistamme tarjouksen valmistelun ja työmaakäyntien avulla sen, että raha ei kulu vajavaisen suunnittelun tai alokasmaisten virheiden takia lisäinvestointeihin.

Ville Kuusisaari

Sähkösuunnittelija

Teemu Alatalo

Sähkösuunnittelija