Sähköauton lataus

Sähkösuunnittelutoimistomme tarjoaa palvelua sähköajoneuvojen latauksen suunnitteluun. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköajoneuvojen latauksen järjestelmät niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin.

Sähköautojen latausasemat

Olemme aina valmiita auttamaan asiakkaitamme sähköajoneuvojen latauksen suhteen ja tarjoamme jatkuvan tuen ja neuvonnan hankkeen aikana.

Palvelumme sisältää seuraavat vaiheet:

1. Aloitamme hankkeen konsultoinnilla, jossa selvitämme asiakkaan tarpeet ja toiveet sähköajoneuvojen latauksen suhteen. Selvitämme myös rakennuksen tai kiinteistön soveltuvuuden latausjärjestelmälle sekä tarvittavan teknisen toteutuksen.

2. Laadimme sähkösuunnitelman, joka sisältää yksityiskohtaiset tiedot latausjärjestelmän toteutuksesta ja tarvittavista materiaaleista. Suunnitelmaan sisältyy myös arvio kustannuksista.

3. Toimitamme suunnitelman asiakkaalle hyväksyttäväksi ja teemme tarvittaessa muutoksia sen mukaan, mitä asiakas toivoo.

4. Toteutamme latausjärjestelmän asiakkaan toiveiden mukaisesti ammattitaidolla ja huolellisesti.

Tarjoamme myös huolto- ja ylläpitopalvelun latausjärjestelmien osalta, jotta ne toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Olemme aina valmiita auttamaan asiakkaitamme sähköajoneuvojen latauksen suhteen ja tarjoamme jatkuvan tuen ja neuvonnan hankkeen aikana. Ota yhteyttä ja kysy tarjous sähköajoneuvojen latauspisteiden toteutukselle!

Soita ja kerromme mielellään lisää

Katso myös muut palvelut

Kuntokartoitukset

ähköisiä vikoja ei välttämättä aina näe silmämääräisesti, ja niistä saattaa aiheutua pahimmillaan kalliitakin vaurioita, ellei niitä korjata ajoissa. Vanhoissa rakennuksissa voi olla monenlaisia heikkoja kohtia sähköjen osalta ilman, että niistä edes tiedetään ennen kuin on liian myöhäistä.

Sähkösuunnittelu

Tervetuloa sähkösuunnittelutoimistomme sähkösuunnittelupalveluun! Tarjoamme laadukkaita sähkösuunnittelupalveluja kaiken kokoisille rakennusprojekteille.

Valaistussuunnittelu

Sähkösuunnittelutoimistomme tarjoaa palvelua sähköajoneuvojen latauksen suunnitteluun. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköajoneuvojen latauksen järjestelmät niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin.

Konsultointi

Palvelumme keskittyy tarjoamaan apua ja neuvontaa sähköasennuksiin, suunnitteluun sekä sähköalan yritysten ja yksityishenkilöiden kysymyksiin. Konsultoimme myös rakennuttajia mahdollisten saneerausprojektien ym. toteuttamisesta.

Ollaan yhteyksissä.

On tarpeesi sitten uudisrakennuksen sähkösuunnittelu, sähkösaneeraus tai sähköauton latauspisteen sähkökartoitus tai muut sähkösuunnittelutyöt, autamme alusta alkaen konsultoimalla etukäteen hankesuunnitteluvaiheesta lähtien. Varmistamme tarjouksen valmistelun ja työmaakäyntien avulla sen, että raha ei kulu vajavaisen suunnittelun tai alokasmaisten virheiden takia lisäinvestointeihin.

Ville Kuusisaari

Sähkösuunnittelija

Teemu Alatalo

Sähkösuunnittelija