Kuntokartoitukset

Kuntokartoitus kannattaa tehdä aina, jos on ostamassa vanhaa taloa. Sähköisiä vikoja ei välttämättä aina näe silmämääräisesti, ja niistä saattaa aiheutua pahimmillaan kalliitakin vaurioita, ellei niitä korjata ajoissa. Vanhoissa rakennuksissa voi olla monenlaisia heikkoja kohtia sähköjen osalta ilman, että niistä edes tiedetään ennen kuin on liian myöhäistä.


Käymme asiakkaan kanssa läpi kohteen ja kirjaamme ylös puutteet ja korjausehdotukset, sekä annamme hinta-arvion, kuinka paljon näiden korjaaminen tulisi maksamaan. Varaa aika kuntokartoitukselle, niin voit tehdä kaupat ollessasi varma, että vältyt yllätyksiltä rakennuksen sähkölaitteiston puitteissa.

Oletko rakentamassa? Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Jo tunnin konsultoinnilla voit saada merkittävää
etua hankkeesi suunnitteluun

Tekemällä tarjouksen oikein ja ottamalla kaikki olennaiset asiat huomioon voit säästää tuhansia rakennuksen loppulaskussa. Joskus pelkästään tunnin läpikäynti sähkösuunnittelijan kanssa rakennuksen piirustukset kädessä helpottaa tarjouksen kirjoittamisessa ja auttaa väistämään sudenkuoppia myöhemmissä vaiheissa.

Soita ja kerromme mielellään lisää

Katso myös muut palvelut

Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu on tärkeä osa arkkitehtuuria ja sisustusta, ja se vaikuttaa merkittävästi tilan tunnelmaan ja toimivuuteen. Valaistuksen tarkoitus on luoda miellyttävä ja toimiva ympäristö, ja tähän kuuluu sekä visuaalinen ilme että toiminnalliset tarpeet.

Sähkösuunnittelu

Tervetuloa sähkösuunnittelutoimistomme sähkösuunnittelupalveluun! Tarjoamme laadukkaita sähkösuunnittelupalveluja kaiken kokoisille rakennusprojekteille.

Sähköauton latausasemat

Sähkösuunnittelutoimistomme tarjoaa palvelua sähköajoneuvojen latauksen suunnitteluun. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköajoneuvojen latauksen järjestelmät niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin.

Konsultointi

Palvelumme keskittyy tarjoamaan apua ja neuvontaa sähköasennuksiin, suunnitteluun sekä sähköalan yritysten ja yksityishenkilöiden kysymyksiin. Konsultoimme myös rakennuttajia mahdollisten saneerausprojektien ym. toteuttamisesta.

Ollaan yhteyksissä.

On tarpeesi sitten uudisrakennuksen sähkösuunnittelu, sähkösaneeraus tai sähköauton latauspisteen sähkökartoitus tai muut sähkösuunnittelutyöt, autamme alusta alkaen konsultoimalla etukäteen hankesuunnitteluvaiheesta lähtien. Varmistamme tarjouksen valmistelun ja työmaakäyntien avulla sen, että raha ei kulu vajavaisen suunnittelun tai alokasmaisten virheiden takia lisäinvestointeihin.

Ville Kuusisaari

Sähkösuunnittelija

Teemu Alatalo

Sähkösuunnittelija