Valaistussuunnittelu

Tarjoamme laadukkaat valaistussuunnittelupalvelut asiakkaillemme.
Valaistussuunnittelu on tärkeä osa arkkitehtuuria sekä sisustusta. Se vaikuttaa merkittävästi tilan tunnelmaan ja toimivuuteen. Valaistuksen tarkoitus on luoda miellyttävä ja toimiva ympäristö. Tähän kuuluu sekä visuaalinen ilme, että toiminnalliset tarpeet.
Ota yhteyttä, jos tarvitset apua valaistussuunnittelussa. Autamme sinua mielellämme löytämään sopivan ratkaisun valaistustarpeisiisi. 

Huomioimme eri valaistustekniikat ja -tarpeet, sekä valaistuksen vaikutuksen visuaaliseen ilmeeseen ja toiminnallisiin tarpeisiin.

Valaistuksen turvallisuus ja energiatehokkuus ovat meille tärkeitä arvoja.

Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa valaisinten valinnassa ja valaisinten säätämisessä. Valitsemme sinulle parhaiten sopivat valaisimet ja autamme sinua säätämään valaisimet tarpeen mukaan. Valaisinten säätäminen tarpeen mukaan ja  sammuttaminen tarpeettomana aikana vähentävät valaistuksen energiankulutusta.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous valaistussuunnittelupalvelustamme. Autamme sinua mielellämme luomaan toimivan ja miellyttävän ympäristön valaistuksen avulla. Teemme yhteistyötä sinun kanssasi löytääksemme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun valaistustarpeisiisi.

Soita ja kerromme mielellään lisää

Katso myös muut palvelut

Kuntokartoitukset

Sähköisiä vikoja ei välttämättä aina näe silmämääräisesti, ja niistä saattaa aiheutua pahimmillaan kalliitakin vaurioita, ellei niitä korjata ajoissa. Vanhoissa rakennuksissa voi olla monenlaisia heikkoja kohtia sähköjen osalta ilman, että niistä edes tiedetään ennen kuin on liian myöhäistä.

Sähkösuunnittelu

Tervetuloa sähkösuunnittelutoimistomme sähkösuunnittelupalveluun! Tarjoamme laadukkaita sähkösuunnittelupalveluja kaiken kokoisille rakennusprojekteille.

Sähköauton latausasemat

Sähkösuunnittelutoimistomme tarjoaa palvelua sähköajoneuvojen latauksen suunnitteluun. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköajoneuvojen latauksen järjestelmät niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin.

Konsultointi

Palvelumme keskittyy tarjoamaan apua ja neuvontaa sähköasennuksiin, suunnitteluun sekä sähköalan yritysten ja yksityishenkilöiden kysymyksiin. Konsultoimme myös rakennuttajia mahdollisten saneerausprojektien ym. toteuttamisesta.

Ollaan yhteyksissä.

On tarpeesi sitten uudisrakennuksen sähkösuunnittelu, sähkösaneeraus tai sähköauton latauspisteen sähkökartoitus tai muut sähkösuunnittelutyöt, autamme alusta alkaen konsultoimalla etukäteen hankesuunnitteluvaiheesta lähtien. Varmistamme tarjouksen valmistelun ja työmaakäyntien avulla sen, että raha ei kulu vajavaisen suunnittelun tai alokasmaisten virheiden takia lisäinvestointeihin.

Ville Kuusisaari

Sähkösuunnittelija

Teemu Alatalo

Sähkösuunnittelija